Sandra Danielsson är utbildad på Östra Grevie folkhögskola och har frilansat som skådespelare i flera år. Under åren har hon spelat in film och varit med i flera scenproduktioner men framförallt har hon jobbat mycket med barnteater. Under två somrar var hon Pippi Långstrump på Astrid Lindgrens Värld, vilket förutom dagliga föreställningar innebär mycket improvisation med barnen i publiken. Hon har också medverkat i barnprogrammen Amigo och Barda på SVT. Sandra är utbildad dramapedagog vid Malmö Högskola och har arbetat på kulturskolor, privat och med diverse kursverksamhet för både barn och vuxna. Hon är även diplomerad barn- och babysångkonsulent. Sandra är anställd som Dramapedagog och sångkonsulent i Malmö Stads förskoleverksamhet.

 

Åsa Söderling Kajić gick sin teaterutbildning i Paris, där hon sedan arbetade som skådespelare i en fri grupp i tre år. Tillbaka i Sverige har hon frilansat i många år som skådespelare, regissör och manusförfattare. Åsa har medverkat i många scenuppsättningar och ett tiotal filmer, bl.a. tre filmer av Jan Troell. Sedan några år tillbaka arbetar hon mycket med barn- och ungdomsteater. Även hon har utbildat sig i pedagogiskt drama på Malmö Högskola och har också en fil.kand. i teoretisk filosofi. Hon är verksam som teaterlärare på Kulturcentrum Skåne i Lund.

 

Staffan Wieslander är musiker och kompositör och har skrivit mycket av musiken till våra olika föreställningar. Han har studerat musik i Växjö samt på Musikhögskolan i Malmö. Staffan spelar gitarr och sjunger i bandet The Lost Crew. Han komponerar klassisk och modern musik för olika sammanhang. För närvarande jobbar han även på att färdigställa ett soloprojekt på svenska.

 

Grafisk form: Tina Nejderskog

 

Hur började det?

Sandra och Åsa lärde känna varandra 2006 när de arbetade tillsammans med den interaktiva föreställningen En resa som ingen annan på Malmöhus slott. Då båda hade intresse av att skapa egna föreställningar bildade de gruppen Teater Pepino 2007. Sedan dess har de hunnit spela för massor av barn i Skåne och då främst i och utanför Lund som är gruppens bas.

 

 

Vi har som mål att ge publiken en rolig och givande upplevelse. Därför arbetar vi mycket med komik och improvisation. Inget skrivs på näsan även om vi berör viktiga ämnen som genus, jämnställdhet, miljö, vänskap, utanförskap och att få vara den man är.

Målgruppen är de yngre barnen. Vi har både föreställningar som passar 0 - 3-åringar och föreställningar som kan spelas för 3 - 6-åringar samt lågstadiet.

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)